HydraFacial

Perfect Skin kiest alleen het allerbeste voor uw huid. Met de gepatenteerde HydraFacial bereikt uw huid de hoogste graad van perfectie, zoals u dat nooit eerder hebt ervaren. Het combineert hydradermabrasie met fruitzuurpeelings, het zuiveren van de poriën en het insluizen van essentiële ingrediënten voor een droomhuid. Wist u dat HydraFacial hét geheim is van Hollywood-sterren om te stralen in de spotlights? Deze droomhuid ligt ook binnen uw bereik. Uw huid mag na deze niet-invasieve en pijnloze topbehandeling direct gezien worden!

 • Gezonde glow.
 • Zijdezachte huid.
 • Intense reiniging.
 • Niet-invasief.
 • Geen downtime.
 • Direct resultaat.
 • Langdurige huidverjonging.

HydraFacial: "Your best skin ever"

Wij werken bij Perfect Skin met de authentieke HydraFacial met gepatenteerde Vortex-Fusion technologie, waarvan het grote succes door geen enkel ander systeem geëvenaard wordt. De HydraFacial procedure bestaat uit een intense dieptereiniging en een grondige hydratie van uw huid. We rekenen af met een grove huidstructuur en verminderen onder meer fijne lijntjes en oppervlakkige hyperpigmentatie. We voeren extracties uit, waardoor dode huidcellen, onzuiverheden en make-up resten tot diep in de poriën worden verwijderd. Vervolgens hydrateren en voeden we de huid met essentiële voedingsstoffen. Het resultaat is een zuivere huid met een ware red carpet glow. Dit is uw beste huid ooit!

Hoogwaardige huidverbetering in 3 stappen

De huidexperts van Perfect Skin hebben een opleiding gevolgd om efficiënt met de originele gepatenteerde HydraFacial apparatuur en producten te werken. Deze hoogwaardige behandeling bestaat uit 3 stappen:

Stap 1: Reinigen & peelen
Door een milde exfoliatie met salicyl- en glycolzuur verweken en verwijderen we dode huidcellen. De nieuwe huid komt hierdoor aan de oppervlakte en de structuur van de huid verbetert. Hierdoor krijg je direct een frisse uitstraling. Daarbij wordt door de zuren ook het opgehoopte talg in de poriën verweekt als voorbereiding op stap 2.

Stap 2: Extraheren & hydrateren
Met de zuigkracht van de HydraFacial extraheren we geheel pijnloos mee-eters, opgehoopte talg, zweet, make-up resten en vuil van de huid en uit de geopende poriën. Werp na afloop eens een blik in het afvalbakje (gunkie jar). U zult nog versteld staan van de onzuiverheden die er van uw huid af komen en hierin drijven! Daarna hydrateren we de huid met vochtinbrengende ingrediënten, waardoor deze zijdezacht aanvoelt.

Stap 3: Insluizen & beschermen
Als laatste stap sluizen we een serum met peptiden, antioxidanten en hyaluronzuur in, om de huid te voeden. We kunnen uw huid, indien nodig, nog extra verzorgen met superserums. Kortom, we gaan de huid verzadigen met een cocktail aan actieve werkstoffen om die gezonde glow te krijgen.

Is HydraFacial geschikt voor mijn huid?

HydraFacial is voor vrijwel iedereen geschikt. Deze topbehandeling mag eigenlijk niet missen in uw huidverzorging als u bewust kiest voor een gezonde en stralende huid. Het reinigt diep, maar hydrateert ook tegelijkertijd. Een unieke combinatie, die zorgt voor een huid om fier op te zijn. Alleen in een aantal gevallen mag u deze behandeling niet ondergaan.

Contra-indicaties en voorbereiding

De contra-indicaties voor een HydraFacial zijn: zwangerschap, borstvoeding, zonnebrand, infecties, koortslip, auto-immuunziekten, huidverdunnende medicatie en medicijnen met isotretinoïne (Roaccutane). Onderga een week voor de HydraFacial eveneens geen huidbehandelingen met zuren of botuline toxine (Botox). Ook mag u 10 dagen vooraf aan de behandeling geen fillers laten zetten.

Ultieme huidverbetering en anti-aging

De HydraFacial is een luxe huidverbeterende en -verjongende behandeling. Het is de ultieme manier om uw huid gezond te houden. Het is bovendien geschikt voor alle huidtypen en zeer effectief voor het verminderen van:

 • Rimpels.
 • Fijne lijntjes.
 • Pigmentvlekken.
 • Doffe teint.
 • Verslapte huid.
 • Droge huid.
 • Zonschade.
 • Acne en acnelittekens.
 • Grove huidstructuur.

Direct én langdurig genieten van uw droomhuid

Zodra u uit de behandelstoel van Perfect Skin opstaat, kunt u meteen genieten van een celebrity-waardige huid. De behandeling is geheel pijnloos en er is geen hersteltijd. Na afloop kunt u gewoon make-up aanbrengen en uw activiteiten hervatten. De glow houdt een week aan, maar het huidverjongend effect werkt langer door. U kunt deze resultaten verlengen met verzorgingsproducten voor thuis. Om het glow- & wow-effect van de HydraFacial te behouden, raden we een maandelijkse behandeling aan.

Boek hier een uw HydraFacial!

Filmsterren, grote namen uit de muziekwereld en gerenommeerde beauty magazines zijn lyrisch over de HydraFacial. Zelfs de koninklijke familie van Monaco zweert erbij. Maar ook vooraanstaande huidspecialisten zijn overtuigd van de gepatenteerde HydraFacial. Het behoort tot de meest favoriete huidbehandelingen wereldwijd. Wilt u dit ook ervaren? Boek dan deze topbehandeling, gewoon in Diepenbeek bij uw vertrouwd Huidinstituut Perfect Skin!

Interesse in deze behandeling? Maak dan snel een online afspraak.
Tot binnenkort!

HydraFacial

HydraFacial

Deze video toont hoe een HydraFacial sessie verloopt. De behandeling bestaat uit diverse stappen. Eerst reinigen we de huid en exfoliëren we deze met glycolzuur en salicylzuur. Daarna verwijderen we m.b.v. vacuüm zuigkracht onzuiverheden. Vervolgens sluizen we antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur in de huid. Elke stap brengt u dichter bij uw droomhuid; een zijdezachte huid met een gezonde glow!

HydraFacial is geschikt voor alle huidtypen en kan vele huidproblemen verminderen. Het is pijnloos en biedt direct resultaat zonder hersteltijd. Bij Perfect Skin zijn we opgeleid om deze topbehandeling correct uit te voeren.

Resultaten