Meline pigmentbehandeling

Stoort u zich aan uw pigmentvlekken? Dit zijn donkere vlekjes, die ontstaan door zonschade, medicijnen, zwangerschap, hormonen, trauma of agressieve huidbehandelingen. Perfect Skin is gespecialiseerd in het behandelen van hyperpigmentatie met de geavanceerde producten en behandelingen van het topmerk Meline. Niet alleen pigmentvlekken verminderen, maar ook de algehele conditie van de huid verbetert. Wat kunt u verwachten van onze Meline pigmentbehandelingen?

Meline: gespecialiseerd in hyperpigmentatie

Huidinstituut Perfect Skin heeft voor dit merk gekozen, omdat Meline de enige productlijn is, die gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie. Het heeft voor een revolutie gezorgd in de behandeling van pigmentvlekken. De kracht van dit merk is dat er werkzame ingrediënten worden gebruikt in combinatie met tranexaminezuur. Hiermee wordt op gecontroleerde wijze overtollig pigment van binnenuit afgebroken, zowel in de opperhuid als lederhuid. Er zijn hiervoor diverse specialistische huidbehandelingen nodig in kuurvorm.

Voordelen van Meline:

 • Geschikt voor alle huidtypen (incl. donkere huid).
 • Verhelpt 94% van alle pigementstoornissen.
 • Veilige behandeling bij melasma.
 • Verbetert de algehele conditie van de huid.
 • Mooie resultaten als anti-aging behandeling.
 • Ook voor plaatselijke behandeling (spot-behandelingen).

Hoe verloopt een Meline kuur?

Om pigment van binnenuit effectief af te breken, is er een kuur nodig van meerdere behandelingen in combinatie met thuisproducten. Doorgaans kan met een kuur van 3 tot 4 maanden het pigment zichtbaar verminderd worden. Een Melline kuur wordt als volgt opgebouwd:

 • Intake en huidanalyse.
 • Meline peeling masker.
 • Meline ID microneedling.
 • Meline peeling masker.
 • Eventueel extra microneedling sessie.
 • Evaluatie en eventuele spotbehandeling.
 • Producten voor thuisgebruik.

Het Meline peeling masker dringt diep in de huid. Het verhindert de pigmentaanmaak en bevordert de huidvernieuwing. De thuisproducten ondersteunen dit proces. Na drie tot vier weken ondergaat u een microneedling sessie met een Meline ampul met antioxidanten en ingrediënten met een ontstekingsremmende en pigment vernietigende werking. Daarna volgt een tweede en intensiever peeling masker. Indien nodig voeren we nog een tweede microneedling sessie uit.

Zijn er ook bijwerkingen?

Na het peeling masker kan de huid gaan schilferen. Dit is een normale reactie, die tussen de 5 en 7 dagen duurt. Soms kleurt het pigment na het masker eerst donkerder en begint daarna te schilferen. De huid is tijdens het schilferen gevoeliger, waardoor het van groot belang is om blootstelling aan de zon te vermijden en dagelijks een crème met SPF 50 te gebruiken. Ook na de microneedling sessies is het belangrijk om de huid tegen de zon te beschermen. Het is essentieel om de kuur langzaam op te bouwen onder deskundige begeleiding om de huid te laten wennen aan de producten.

Boek een afspraak

Het volgen van een Meline kuur staat voor samenwerken aan een mooiere huid. Huidspecialist Perfect Skin geeft u deskundige adviezen en voert specialistische Meline behandelingen uit. Het is essentieel dat u de instructies voor het thuisgebruik van de producten, tussen de behandelingen in ons instituut door, zorgvuldig opvolgt. De thuisproducten van Meline zijn van cruciaal belang voor een optimaal resultaat. Neem contact met ons op voor meer info of boek direct online een afspraak!

Interesse in deze behandeling? Maak dan snel een online afspraak.
Tot binnenkort!

Meline pigmentbehandeling

Deze video toont hoe Meline producten storende pigmentvlekjes verhelpen. De ingrediënten dringen diep in de huid om pigment af te breken, de huid te verhelderen en huidvernieuwing te stimuleren. We bereiken hiermee supermooie resultaten!