Laserontharing

Is laserontharing iets voor mij? Bij Perfect Skin kunnen we u hierover uitgebreid informeren. Laserontharing is een vorm van definitieve ontharing die pijnloos is en die zacht is voor uw huid. Irritaties, jeuk en rode bultjes, zoals we dat vaak zien bij traditionele methoden als scheren of harsen, zijn hiermee verleden tijd.

In lichaamshaar zit melanine, een stofje dat kleur geeft aan het haar. Bij laserontharing wordt via dit stofje de hitte van de laser naar de haarwortel getransporteerd, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Er zal nu geen nieuw haartje meer groeien. Steeds meer mensen kiezen voor deze effectieve vorm van ontharen. Er zijn doorgaans tussen de 5 en 8 behandelingen nodig, afhankelijk van de plek op het lichaam, uw huidtype en haarkleur, met als resultaat dat 80% tot 90% van de haren definitief wegblijft.

Interesse? Dan starten we eerst met een gratis testsessie om op basis daarvan een behandelplan op maat voor u op te stellen. De laserontharingen bij Perfect Skin worden uitgevoerd door goed opgeleide professionals met verpleegkundige achtergrond en met meer dan 12 jaar ervaring in de sector.

Interesse in deze behandeling? Laserontharingen kunnen enkel telefonisch geboekt worden op +32 (0) 476 872 846!
Tot binnenkort!