Over Perfect Skin

 

Waarom kiezen voor Perfect Skin?

Wie kiest voor Perfect Skin, kiest voor een zichtbaar mooiere huid. Perfect Skin is geen klassiek schoonheidsinstituut, maar een vernieuwend instituut, gelegen in Limburg, dat gespecialiseerd is in huidverbetering en huidverjonging. Ons streven is steeds zichtbare resultaten en een gezonde huid van binnen en van buiten! Dit doen we altijd samen met u, in goed overleg en samenspraak. Daarnaast is Perfect Skin ook uw adres voor microblading. Een mooie techniek voor volle wenkbrauwen met verbluffende resultaten.

Kwaliteit

Perfect Skin staat voor expertise in huidverbetering, huidverjonging, powderbrows en microblading. Wij hebben hiervoor alle nodige opleidingen gevolgd en we hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Op basis hiervan kunnen we u verbluffende resultaten garanderen. We werken met hoogwaardige en innovatieve apparatuur, we zijn thuis in de nieuwste behandelwijzen en alleen de beste producten zijn goed genoeg voor uw huid. We scholen ons voortdurend bij om volledig op de hoogte te zijn van alle vernieuwingen binnen de beautybranche en om u de beste kwaliteit te bieden!

Resultaten

Ons uitgangspunt voor elke behandeling is: "zichtbaar resultaat"! Omdat te bereiken gaan we grondig en zorgvuldig te werk. We meten uw huid op met onze professionele huidscanner. Hiermee krijgen we een perfect beeld van de conditie van uw huid. We bespreken samen met u de mogelijkheden om uw huid in topconditie te brengen. Met behulp van de huidscanner houden we de voortgang in de gaten. Voor het beste resultaat werken wij zowel aan de buitenkant als de binnenkant van de huid. Perfect Skin treedt op als een ware huidcoach voor zichtbare en realistische resultaten!

Service

Perfect Skin is een sfeervol en modern instituut waar u hartelijk wordt ontvangen en waar u op het juiste adres bent voor al uw vragen en wensen omtrent huidverzorging, huidproblemen en mooie wenkbrauwen. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid bij de klant en eerlijk advies zijn onze prioriteiten. We overleggen alles met u en bouwen op basis daarvan een behandelplan op. Wij houden van een open communicatie en vormen samen met u een team. Gedurende het traject evalueren we regelmatig de voortgang en sturen we waar nodig bij om zo naar de beste resultaten toe te werken!

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Kwaliteit & deskundigheid

Perfect Skin staat voor kwaliteit en deskundigheid. Wij zorgen voor een regelmatige bijscholing en werken alleen met de beste producten.

Bij Perfect skin zorgen we dat u straalt danzij onze frisse aanpak! Ontdek hoe wij ons onderscheiden en verbeteren in onze services.