Teleway couperose

Couperose is een huidprobleem dat gepaard gaat met chronisch verwijde haarvaatjes. De klepjes van de haarvaatjes werken niet goed, waardoor bloed in de vaatjes blijft staan. Door de hoge druk op de wanden lekt het bloed in de weefselspleten en schijnt rood door de huid heen. We zien het veel in het gezicht en decolleté. Hoewel het ongevaarlijk is, kunt u het wel als storend ervaren. Couperose verdwijnt niet vanzelf. Wilt u graag van uw couperose af, of hebt u bloedblaasjes of steelwratjes die u storen? Dan bent u bij huidspecialist Perfect Skin op de juiste plek voor Teleway couperose behandelingen.

Hoe werkt de Teleway couperose behandeling?

Het Teleway apparaat waar we bij Perfect Skin mee werken om couperose te behandelen maakt gebruik van de USHF-techniek (Ultra Short High Frequency). Dit apparaat is voorzien van een naaldje waar hoogfrequente wisselstroom doorheen stroomt. Met de punt van het naaldje stippen we de zones aan die behandeld moeten worden. Op deze plek ontstaat coagulatie, oftewel bloedstolling. Dit zorgt ervoor dat de gesprongen haarvaatjes verdwijnen. Deze techniek is ook veilig en bewezen effectief voor het behandelen van bloedblaasjes en steelwratjes.

Tijdens en na de behandeling

Een Teleway couperose behandeling duurt circa 15 minuten. De behandeling is voor de meeste mensen een beetje gevoelig maar doenbaar. Wel kan de gevoeligheid per persoon verschillen. Het is mogelijk om de huid met een crème te verdoven. Door de warmteontwikkeling kleurt de huid na de behandeling rood en er kan lichte zwelling optreden. Het kan tot 3 weken duren voordat de roodheid is verdwenen. De huid is na 6 weken volledig hersteld. In deze periode is uw huid extra gevoelig. Gecoaguleerde huiddeeltjes verkleuren en laten vanzelf los. De behandelde zone zal enige tijd wat lichter zijn dan de overige huid, maar dit trekt weer bij. We adviseren u na de behandeling uitgebreid over het verzorgen en camoufleren van uw huid.

Resultaten Teleway: wat kan ik verwachten?

Er zijn normaal gesproken meerdere behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn is afhankelijk van de grootte van het te behandelen huidoppervlak. We zullen steeds samen met u nauwlettend de voorgang in de gaten houden, totdat we het beste resultaat bereiken. Het is belangrijk om te weten dat na een geslaagde Teleway couperose behandeling de behandelde adertjes niet meer terugkomen, maar dat er wel nieuwe zichtbare rode adertjes kunnen ontstaan in de toekomst. We geven u daarom goede tips mee om couperose te voorkomen en we geven advies over behandelingen en producten waarmee u uw huid in topconditie kunt houden!

Interesse in deze behandeling? Maak dan snel een online afspraak.
Tot binnenkort!

Teleway couperose

Couperose, bloedblaasjes en steelwratjes in het gelaat of op het decolleté kunt u als storend ervaren. Met ons geavanceerd Teleway apparaat kunnen we deze met kleine stroomimpulsen laten verdwijnen. Dit is veilig en zeer effectief. Deze video geeft u een indruk van wat u van deze behandeling kunt verwachten.