Laviesage

De producten van Laviesage bieden een waardevolle aanvulling op de behandelingen die we bij Perfect Skin aanbieden. Het gaat hier om nutricosmetics. Dit zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden, zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het verhelpen van huidproblemen. Ze stellen ons in staat om niet alleen de buitenkant van de huid te verzorgen, maar ook om de huid van binnenuit te verzorgen.

De nutricosmetics van Laviesage zijn ontwikkeld op basis van moderne wetenschappelijke kennis en eeuwenoude Ayurvedische wijsheden. Ze bevatten bouwstoffen, essentiële vetten, vitaminen en mineralen. Er bestaan diverse formules met een specifieke combinatie aan ingrediënten met elk hun eigen doel: bescherming tegen uv-straling, de aanmaak van collageen voor een stevigere huid, het bevorderen van de barrièrefunctie van de huid, formules voor een betere hydratatie, voor het versterken van bindweefsel, etc.

We laten u bij Perfect Skin graag kennismaken met de nutricosmetics van Laviesage. We zijn erin getraind om u hierover de beste adviezen te geven en om de nutricosmetics af te stemmen op wat uw huid nodig heeft. We focussen steeds weer op een goede balans tussen schoonheid en gezondheid en de huid vanbuiten en vanbinnen verzorgen. Zo kunnen we niet alleen uw huid, maar ook uw gezondheid en leven verbeteren! Voor de producten van Laviesage worden alleen natuurlijke en duurzame ingrediënten gebruikt.