LED-therapie

Een huid die er fantastisch uitziet, krijgt u niet vanzelf. Uw huid staat dagelijks bloot aan allerlei invloeden en dat heeft zijn impact. Daarom staat Perfect Skin voor u klaar met innovatieve oplossingen om uw huid te herstellen, verjongen en revitaliseren. Een van de technieken, die we daarvoor inzetten is de Dermalux LED-therapie. Met dit goedaardige licht optimaliseren we de celprocessen in de huid en kunnen we uiteenlopende huidproblemen verhelpen.

Dermalux LED-therapie: 100% veilig en natuurlijk

Het Dermalux apparaat combineert klinisch bewezen golflengtes met geavanceerde LED-therapie om veel huidproblemen te behandelen. Het LED-licht veroorzaakt een natuurlijke biochemische reactie in de huid, die u kunt vergelijken met natuurlijke processen, zoals plantaardige fotosynthese. Het licht bevat geen schadelijke uv-stralen en er wordt geen gebruikgemaakt van warmte of chemische stoffen. Het is een 100% veilige en natuurlijke huidbehandeling, die bovendien medisch onderbouwd is. U ondervindt tijdens de behandeling geen ongemakken en er is geen hersteltijd nodig!

Wat doet LED-therapie voor de huid?

LED-therapie geeft de huidcellen energie, waardoor de celfuncties geoptimaliseerd worden en de huid sneller herstelt. Dit zorgt voor een gezondere, vitalere en mooiere huid. Er wordt gewerkt met verschillende soorten LED-licht met elk zijn specifieke effecten. Zo werkt het blauwe licht antibacterieel. Het onzichtbare NIR licht bevordert de werking van de celmembranen, de celcommunicatie en het genezingsproces van de huid. Rood licht geeft huidcellen energie om optimaal te functioneren, stimuleert de collageenproductie, verbetert de hydratie en kalmeert de huid.

Welke huidproblemen kunnen behandeld worden?

Zoals u ziet, heeft LED-therapie op vele fronten een positieve werking op de huid. Bij Perfect Skin zetten we de Dermalux LED-therapie dan ook veelvuldig in als aanvulling op andere behandelingen om de downtime hiervan te verkorten of om het resultaat te versterken. Daarnaast kan LED-therapie ook een ontspannend me-momentje bieden als afsluiting. Bij het behandelen van de volgende huidproblemen kan LED-therapie de resultaten optimaliseren:

  • Acne.
  • Psoriasis.
  • Couperose.
  • Eczeem.
  • Fijne lijntjes en rimpels.
  • Pigmentvlekken.
  • Doffe en vermoeide huid.
  • Onzuiverheden en irritaties.
  • Verstoorde vochtbalans.

Snel en langdurig resultaat

Hoe snel u de beste resultaten behaalt met de Dermalux LED-therapie hangt af van uw huidconditie, huidtype en leeftijd. Na de intake en een huidanalyse bespreken we welke behandelingen we gaan uitvoeren en hoeveel. U zal al snel resultaten zien en deze zullen gedurende de kuur steeds duidelijker zichtbaar worden. De positieve effecten werken nog tot drie maanden na de kuur door. We raden u aan om maandelijks een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Is LED-therapie iets voor mij?

Bent u nieuwsgierig naar deze innovatieve en veilige huidbehandeling voor een gezondere en mooiere huid? Neem dan hier contact met ons op voor meer informatie of boek direct online een afspraak!

Interesse in deze behandeling? Maak dan snel een online afspraak.
Tot binnenkort!

Dermalux LED-therapie

Deze video demonstreert u hoe Dermalux LED-therapie werkt. Ontdek hoe het goedaardige licht de celprocessen in de huid optimaliseert en daarmee talloze huidproblemen kan aanpakken.

Bij Perfect Skin zijn we getraind in het geven van professionele Dermalux LED-therapie behandelingen. Hebt u nog vragen of wilt u graag een afspraak boeken, neem dan hier gerust contact met ons op.