Plasma lift

Er worden steeds meer beauty behandelingen ontwikkeld op het gebied van huidverbetering en anti-aging, die chirurgische ingrepen overbodig maken. De nieuwe revolutionaire techniek van de plasma pen mag zich onder deze beauty behandelingen scharen. Met behulp van de plasma pen kunnen we bij huidinstituut Perfect Skin de huid rond uw ogen liften. Dit biedt een verfrissend en verjongend effect, zonder littekens en zonder de huid te beschadigen!

Hoe werkt de plasma pen?

Met de plasma pen zorgen we ervoor dat geladen plasma-energie via hele kleine pulsen puntsgewijs op de huid inwerkt. De huidvezels trekken hierdoor meteen samen. Dit zorgt voor een liftend effect. Met deze behandeling worden de diepere huidlagen gestimuleerd, waardoor de aanmaak van collageen wordt bevorderd. Dit zorgt lokaal voor een stevigere huid. We verdoven de huid voor de behandeling met een crème. De kleine plasma pulsen kunnen namelijk onaangenaam aanvoelen op de huid. Ook na de behandeling is de huid gevoelig en kan er lichte zwelling optreden. Verder kunnen er puntjes op de huid ontstaan; dit zijn hele kleine korstjes die er na 4 dagen vanzelf vanaf vallen. De huid kan enkele dagen rood zijn, maar dit kan gecamoufleerd worden met make-up.

Wat kunnen we wel en niet behandelen?

De plasma pen is geschikt voor het liften van afhangende oogleden, rimpeltjes en lijntjes onder de ogen, frons-, voorhoofd- en mondrimpels en neus- en lippenplooien. Wallen door vocht- of vetophoping, overhangende oogleden door vetophoping, diepe huidplooien en acné-littekens kunnen we niet behandelen met de plasma pen. Ook zijn er enkele contra-indicaties, zoals zwangerschap, diabetes, actieve acné, het gebruik van bepaalde medicijnen, allergieën voor de producten die worden gebruikt, etc. Wij, als huidtherapeut, zullen vooraf met u de mogelijkheden bespreken, uw huid analyseren en een persoonlijk behandelplan opstellen.

Resultaten plasma pen: wat kan ik verwachten?

Doorgaans zien we direct na 1 tot 2 behandelingen resultaat. De behandelingen dienen steeds met een tussenpauze van 6 tot 8 weken uitgevoerd te worden. Afhankelijk van de conditie van uw huid kunnen er vervolgens meerdere behandelingen nodig zijn voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Het resultaat houdt gemiddeld tussen de 2 tot 3 jaar aan. U kunt er ook voor kiezen om jaarlijks een onderhoudsbehandeling te ondergaan, zodat de behandelde zone steeds in optimale conditie blijft. Interesse in deze doeltreffende behandeling voor ooglidverstrakking en rimpelvermindering? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Actie

Plasma lift combivoordeel: Vanaf 2 zones = 20% korting

Meer informatie?

Heb je nog meer vragen, of wil je nog meer informatie over plasma lifting? Bezoek dan onze nieuwe website www.plasma-lifting.be.

Plasma lifting

Wil je je huid verbeteren met een natuurlijk resultaat? Dan is plasma lifting dé oplossing voor jou. Plasma lifting is een ooglidlift zonder snijden. Het pakt rimpeltjes aan zonder botox.

Wil je weten hoe dit werkt? Bekijk dan onderstaande video of bezoek onze plasma lift website op www.plasma-lifting.be die speciaal gewijd is aan deze populaire en innovatieve behandeling!

www.plasma-lifting.be