Vermoeide huid

Een druk en gejaagd leven? Slaapgebrek? Bent u niet topfit? Helaas, weerspiegelt de huid dit direct. Denk aan een doffe of bleke huid, wallen, donkere kringen onder de ogen of rimpels en plooitjes die ineens veel duidelijker zichtbaar zijn. Bij Perfect Skin gaan we op zoek naar de dieperliggende oorzaak om vervolgens met de meest innoverende behandelingen afgestemd op uw huid u opnieuw te laten stralen. We pakken de sporen van vermoeidheid tot in de kern aan!

We houden een intake en voeren een uitgebreide huidanalyse uit, waarbij we bekijken welke tekenen van vermoeidheid uw huid toont. Maar we kijken verder dan alleen maar naar de oppervlakte. Om de juiste behandelingen te bepalen gaan we ook op zoek naar de dieperliggende oorzaak. Een vermoeide huid ziet u aan de buitenkant, maar de oorzaak zit vaak vanbinnen. Wij gaan altijd een stapje verder dan de geijkte behandelingen. Hier bent u op het juiste adres voor gespecialiseerde en vernieuwende behandelingen, technieken en apparatuur voor zichtbare en langdurige resultaten!

Elke huid is anders, daarom zal ook elke behandeling voor de vermoeide huid anders zijn. Een behandeling waarmee we bijvoorbeeld uitstekende resultaten bereiken bij een vermoeide huid is de zuurstofbehandeling Oxygeneo. Maar ook chemische peelings en O2 lift behandelingen kunnen veel voor de vermoeide huid betekenen. We geven u deskundig advies om ook uw huid vanbinnen te verzorgen, zoals voedingsadvies en advies over specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden die we nutricosmetics noemen.

Met een complete en diep inwerkende behandeling voor de vermoeide huid van Perfect Skin bent u verzekerd van echt zichtbare resultaten voor een langdurige frisse look. U voelt zich weer als herboren en dat straalt u ook uit!