Image Skincare

De producten van Image Skincare passen goed bij het image van Perfect Skin. Samen vormen we een goed team, want we willen allebei alleen maar het beste voor uw huid. De producten zijn ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. We noemen de producten van dit merk ook wel ‘Cosmeceuticals’. Dit betekent dat ze een heel hoog gehalte aan werkzame stoffen bevatten. Dit kom je in de traditionele huidverzorgingsproducten niet tegen. De producten van Image Skincare werken dan ook diep in de huid in.

De Image Skincare producten zorgen ervoor dat de huid optimaal gevoed, gehydrateerd en beschermd wordt. Ook allerlei huidproblemen kunnen met dit merk grondig aangepakt worden, waaronder zonbeschadiging, acné, rosacea en huidveroudering. Vanwege het grote assortiment aan producten is er met Image Skincare voor elk huidprobleem een oplossing te vinden. Kortom, het gaat hier om producten voor professionele huidverbetering en -verjonging die maximale resultaten opleveren. Het motto van Image Skincare: "Live now. Age later."

De producten zijn vrij van chemische geur- en kleurstoffen, parabenen, huid-afsluitende stoffen, zijn niet op dieren getest en zijn milieuvriendelijk.